26/12/12

Kategori: Allmänt

Min dag idag. Levt i 17 hela år nu, whoop. Tagga krogen snart! Eller inte haha. Nej men längtar tills jag är i 20års åldern och bor i London. Kommer aldrig hända men man får drömma haha:):)

25/12/12

Kategori: Allmänt

 
Chill på hösta nivåå. Älskar jullov. God jul på er förresten!

23/12/12

Kategori: Allmänt

 
Några tidiga presenter från Meihen. Orkade inte ta mer bilder men resten var lite smink, nagelsmycken(?) och lite annat. Tack för allt, love you!

21-12-12

Kategori: Allmänt

 
Heej, allt bra? 
Gick sista dagen idag och har jullov nu! Har aldrig varit med om en liknande avslutning haha.
Åt sedan på spicy med kusin och några andra vänner, muy bonito!
Men iallafall, fyller ju år om 5 dar så har fått lite tidiga presenter som jag kan visa i ett annat inlägg så fort jag tagit bild på allt!

2012

Kategori: Musik/Filmer

Så himla bra, blir nästan lite deppig haha! 

"Not much of a life you're living"

Kategori: Musik/Filmer

 
Rihanna har alltid vart en av mina favorit artister. Hon e så jävla bra och släpper nya låtar hela tiden känns de som. Hon e så gullig och fin och vacker och åh, vill gifta mig med henne. Over and out!

16 DEC

Kategori:


Spenderat helgen hos min kära syster som nu bor i danmark. Så tråkigt att inte kunna åka hem till henne när som helst längre... Men vi syns nog om ett par veckor och i sommar!
Annars så åkte jag till ikea för ett tag sen och fick med mig en ram, två kuddar och ett fodral till skoldatorn. Hoppas ni haft en bra helg!

Från min barndom!

Kategori: Allmänt

  • Jag minns första gången jag fick skäll av läraren, det var typ i 2-3an. Det var alla hjärtans dag och vi pysslade. Jag hade gjort volanger och min lärare vart arg för att hon tycket det var slöseri. Jag vart ledsen för jag tyckte att de var fint och jag hade aldrig fått skäll förut hahaha, men sen kom min bror och gav mig ett hjärta haha :')
  • En gång på fritids, väntade vi på mellis, de var en kille framför mig som vägrade hålla sin mun, så jag var skit nära att göra honom blind med en penna. Alltså jag vet inte vad som fick mig att göra de, alltså de är inte likt mig?? från ingenstans ba *här får du en penna i ögat:)* 
  • På dagis var min lillerbror alltid efter mig för att han inte hängde med dem andra så vi har ett kort från en fest som min avdelningen hade och då ser man att han kollar in i fönstret i bakgrunden hahahaha!
  • När jag åkte till min kusin (Meihen) över en sommar när vi var små så hittade vi en tändare och fick för oss att tända eld på grejer. Och vi var sååhär nära på att bränna ett helt fält fast en gammal gumma knackade från sitt fönster och skakade på huvudet så vi sprang därifrån.
  • En gång när jag var hos Liisa,(bästis), vi var typ 11-12 år, så var de ett gäng killar med cyklar o mopeder som körde in vid min pappas mark(där man odlar osv) och vi låtsades vara poliser och ba "Gå bort därifrån, de här e polisen" från hennes balkong och de sjuka var att dem gick på de?!
Hahah, skrattade inte lite när jag skrev ner allt. Men det var iallafall lite från mig, läsvärt eller? :)

13 DEC

Kategori: Allmänt

Haha, jag visste inte att vi började lite tidigare idag för att kolla på lucia så jag missade de. Fast fick iallafall fika haha :) Ska snart ha engelska redovisning, wish me luck! Lär behöva det.

LONDON BABY

Kategori: Allmänt

London, min dröm destination. Ni anar inte hur gärna jag vill åka dit, bo där och allt därmellan. Alltså, älskar allt med staden! Röda bussarna, telefonkioskerna, artisterna därifrån och modet framför allt, London street style. Åh, fan va jag vill dit. Efter studenten, då fan gäller det!
 

Far from the others, close to each other

Kategori: Allmänt

Ännu en röst som får mig att önska att jag kunde sjunga.
 
Börjar dagen med att kolla på fel schema och kommer 10min innan vi slutar för dagen(vi har bara en lektion på mån) och så hoppar jag på fel buss när jag ska hem. Är hemma nu och ska fixa nåt att äta och sen bara chilla.

B&W

Kategori: Mode

MORNING!

Kategori: Allmänt

 
Är så van att vakna runt 8 så nu när jag är ledig och kunde sova hur länge jag ville, så vaknar jag ändå 8, inte så kul...
Om ett tag ska jag börja fixa mig och sen åker jag hem till bästa kusin och sover över där till söndag tror jag. 
GOTTA LOVE WEEKENDS

HEMMA

Kategori: Allmänt

Instagram bild för att jag sitter med skoldatorn
 
Jaa, äntligen hemma! Och så är jag ledig imorn yaaay! Sitter o chillar just nu, ska få gäster snart.
Btw, inte jag som skrivit annonymous inlägget, blir äcklad och förvirrad när jag tänker på de. Menmen...

5/12/12

Kategori: Allmänt

Är SÅ glad att vi ställde in idrotten idag för de är en bit man måste gå för att ta sig dit och de är ju värsta snöstormen ute! Sitter iallafall och kollar på Glee nu med en ansiktsmask. Hoppas ni haft en bra dag!

annonymous

Kategori: Allmänt

we are legion we are anonymous we do not forgive we do not forget expect us!
 
 
ps. change ur password this is a warning!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.