300113

Kategori: Allmänt

God frukost 
 
Hallå hej jag lever! Har inte så mycket att skriva om ,dagarna går som vanligt, går i skolan, sover,äter och allt därimellan haha. Hoppas ni har de braa!

250113

Kategori: Allmänt

 
Två nya lack som jag köpte idag. Köpte även ett glittrigt men hittade ingen bild på den hehe. Lunchade med 2 vänner på Ikea idag och fick även träffa världens sötaste hundvalp på praktiken idag. Alltså den var så himla söt o gosig och åh, ville bara ta hem den okej? haha.

Small Change

Kategori: Allmänt

 

SEMLA

Kategori: Allmänt

 
Den här halv goda bakelsen väntade på mig när jag kom hem från praktiken. Vart dock besviken när jag insåg att de var sån där mandelmassa i haha. Anyway, praktiken gick bra idag, så himla kul att hjälpa kunder haha! Är helt slutkörd just nu så ska ta det lugnt och så. puss&kraam

Staring at the ceiling in the dark, same old empty feeling in your heart cause love comes slow and it goes so fast

Kategori: Allmänt

 
Hemma från skolan nu. Hade ett idrottsprov nu på slutet som gick ganska bra tror jag, hoppas det! Har bytt om till myskläderna (standard)  och ska tagga till praktiken som börjar imorn! whooop! 

pluggar

Kategori:




Kom hem för en timme sen ungefär, ligger i sängen o läser igenom ett häfte. På torsdag börjar praktikeeen! Är lite nervös men det kommer säkert gå bra haha! PUSS

120113

Kategori: Allmänt

 
Har duschat, satt på mig myskläderna och även bakat godaste kokosrutorna med mami. Har också klippt mig, de var typ en vecka sen men tror inte att jag skrivit de här så nu vet ni det haha. Samma frisyr, bara lite kortare. Ha det! 

090113

Kategori: Allmänt

Jag&Sana. So last year hahaha.
 
Heyhey sorry för dålig update men here we go.Under tiden jag inte bloggat så har jag shoppat lite, träffat några vänner och bara tagit de lugnt hemma.
Började skolan igen idag, hade lektioner som vanligt osv. Ska nu träna till idrottsprovet vi har om ca 1 eller 2 veckor hahah...Ses!

3/1/13

Kategori: Allmänt

Vaknade runt 9, fixade lite grejer,åt en macka och drog sedan o tränade med Liisa. Vi tränade på Friskis&Svettis vilket var kul och behövande känner jag haha! Annars så har jag bara tagit de lugnt här hemma. C YA 
 
 

We'll just laugh along because we know that none of them have felt this way

Kategori: Allmänt

 
 
Lite nytt som jag inte visat tidigare på bloggen. Köpte koftan idag och fick body buttern som present av bästis som jag träffade idag! Hoppas ni haft en bra daag :)

DE SENASTE DAGARNA

Kategori: Allmänt

Heaven<3
 
Sådär! Det var några bilder från mina dagar i Örebro. Har vart hos mina kusiner med familjen o några andra. Hade de trevligt med släkten! Är hemma nu med magont, förkylning och mår bara illaaa. Hoppas ni hade de kul på nyår, det hade jag! Dog nästan av sista raketen, den vände sig mot oss så alla sprang upp för bron och folket framför oss hade nån konstig raket på marken så vi fastnade där imellan. Trodde jag skulle dö, fast de var såå kul hahahaha!